Kaffe på abonnement

Abonnement

Få din kaffe leveret automatisk til døren. Ved at tegne et abonnement hos Blind Coffee løber du aldrig tør for kaffe. Du kan sammensætte dit abonnement som du har lyst, og kan vælge en frekvens og variant som passer dig. Tryk på knappen og du er i gang!

Friskristet kaffe

Hos Blind Coffee er du garanteret god kaffe, som er dyrket på en bæredygtig måde med omtanke på miljøet og mennesker. Vores bønner er nøje udvalgt fra bjergtoppene i Syd- og Mellemamerika, som vi håndrister på vores mikroristeri på Sjælland. Vi rister de forskellige kaffebønner hver for sig ud fra ”Slow roast” metoden, i præcis det antal minutter og sekunder, de skal, så aromaen fra hver type kaffebønne kommer bedst muligt frem. Hos Blind Coffee lægger vi en ære i at riste kaffebønner til perfektion. Vi mener også at kaffe skal nydes fra friskristede bønner – Derfor rister vi flere gange om ugen, så vi er sikre på at den kaffe vi sender til vores kunder, er fuldstændig frisk, med dejlige aromaer og fantastiske smagsnuancer. 

Fairtrade

Vores kaffebønner kommer fra en sammenslutning af småbønder som støttes af HRNS. HRNS er en global organisation, som hjælper småbønder med at opbygge en bæredygtig forretning gennem uddannelse og kvalitetssikring. Samtidig er der også fokus på miljøet og naturen omkring gårdene. Organisationen har siden 2005 hjulpet 255.000 familie farme i 22 lande, hvor de har været med til at sikre dem en bedre tilværelse for dem og deres børn. Fairtrade var med til at grundlægge Global Living Wage Coalition. Derudover har de udviklet konceptet om referenceprisen for leveløn, der angiver den råvarepris, som er nødvendig, for at bønder med et tilstrækkeligt, bæredygtigt produktionsniveau kan opnå en løn, de kan leve af. Indtil videre har vi beregnet referencepriser for vestafrikansk kakao og vanilje, og vi arbejder på en reference-pris for kaffe.

Ingen binding

Når du tilmelder dig dit kaffe abonnement, er der ingen bindingsperiode og du kan opsige dit abonnement fra dag til dag.

Levering

Gør det nemt for dig selv, og få tilsendt din friskristet kaffe til døren eller til din nærmeste pakkeshop. Vi udsender kaffen den 20. i hver måned eller den næst kommende hverdag.

Shopping Cart