Kapsler på abonnement

Bionedbrydelige kaffekapsler

Hos Blind Coffee tilbyder vi bæredygtige kaffekapsler, som er kompatible til Nespresso*. Kapslerne er 100% plantebaseret og består primært af majs, korn og sukker og er så bionedbrydelig at den forsvinder på ca. 6 mdr., hvis den er gravet ned i jorden.
Vi fylder naturligvis kapslerne med vores velkendte varianter Goalball og Førerhunden, som vi rister og pakker på eget risteri.

Abonnement

Få din kaffe leveret automatisk til døren. Ved at tegne et abonnement hos Blind Coffee løber du aldrig tør for kaffe. Du kan sammensætte dit abonnement som du har lyst, og kan vælge en frekvens og variant som passer dig. Tryk på knappen og du er i gang!

Friskristet kaffe

Hos Blind Coffee er du garanteret en god kaffe, som er dyrket på en bæredygtig måde med omtanke på miljøet og mennesker. Vores bønner er nøje udvalgt fra bjergtoppene i Syd- og Mellemamerika, som vi håndrister på vores mikroristeri på Sjælland. Vi rister de forskellige kaffebønner hver for sig ud fra ”Slow roast” metoden, i præcis det antal minutter og sekunder, de skal, så aromaen fra hver type kaffebønne kommer bedst muligt frem.

Ingen binding

Når du tilmelder dig dit kaffe abonnement, er der ingen bindingsperiode og du kan opsige dit abonnement fra dag til dag.

Levering

Gør det nemt for dig selv, og få tilsendt din friskristet kaffe til døren eller til din nærmeste pakkeshop. Vi udsender kaffen den 20. i hver måned eller den næst kommende hverdag.

Shopping Cart