Blind coffee to go

Danskerne er vilde med to go-kaffe, og interessen er stødt stigende for hvert år – ligesom det er tilfældet med fokusset på bæredygtighed. Hos Blind Coffee har vi et to go-koncept, hvor vi giver virksomheder, såsom restauranter, caféer og butikker, mulighed for at tilbyde deres kunder og forbipasserende en friskkværnet, bæredygtig kop kaffe med god samvittighed, da man samtidig gør en forskel for synshandicappede.

 

Bliv klogere på hele vores to go-koncept nedenfor, hvor vi kommer omkring det hele.

Danskerne foretrækker kaffe to go

I Danmark drikker vi mere end 5 mia. kopper kaffe om året og er sammen med Norge, Sverige, Island og Finland i top 5 over de mest kaffedrikkende nationer. Danskerne elsker nemlig kaffe og benytter hver en lejlighed til at brygge en god kop kvalitetskaffe, når chancen byder sig. Om det er på arbejdet, når man får gæster eller bare har brug for en pause.

 

Dog er vi danskere ofte på farten, og det kræver naturligvis, at man kan få sin faste følgesvend, kaffen, med sig. Derfor er interessen for to go-kaffe stødt stigende for hvert år, og flere og flere virksomheder er begyndt at tilbyde det i forskellige konstellationer. Med to go-kaffe er man nemlig sikret kaffe af høj kvalitet, hvilket gør, at de fleste danskere er villige til at gå ned på deres nærmeste gadehjørne for at få det – fremfor at snuppe filterkaffen.

Allround kvalitetskoncept med opsætning og installering

Hos Blind Coffee kan du som erhvervskunde blive en del af vores to go-koncept. Her kan du som ejer af fx en butik, en café eller en restaurant tilbyde dine kunder en kvalitetsrig og bæredygtig kop kaffe fra en Blind Coffee-kaffestand.

 

Dertil bidrager vi med alt, du som virksomhed skal bruge for at kunne tilbyde kaffe to go, såsom professionelle kaffemaskiner fra enten JURA eller De Jong Duke, skilte med Blind Coffee-logo samt flag og bannere, som skal bruges til at promovere standen.

 

Vi hos Blind Coffee sørger med andre ord for alt, du skal bruge – udover den kvalitetsrige friskristede kaffe (link), som er håndristet og lavet på nøje udvalgte bønner. Som en ekstra bonus tilbyder vi også at sætte kaffestanden op og sørger for installeringen af de gældende maskiner, så de er klar til brug til jeres kunder. Det eneste, du som udbyder af vores to go-kaffe skal sørge for, er at lange en masse friskristet kaffe over disken.

Vi tilpasser din to go station med følgende:

1 stk. A6 A-bordskilt, 2 mm hvid Excellent skiltepap,4+0f

 

1 stk. udendørs sort metal EXPO SIGN A-gadeskilt, 50 x 70 cm

+ dertilhørende 2 stk. plakater i 170my PP, 4+0f

 

1 stk. Wind beachflag 4+0f – 89 x 240 cm

Med krydsfod + ring til krydsfod (til fortov)

 

2 stk. vinduesfolie Ø50cm, hvid kampagnefolie printet 4+0f

 

100 stk. Kuponkort 85x55mm 350g offset papir, 4+4f print

De mest anvendte kaffesorter

Der findes mere end 60 kaffesorter, hvor to af dem er mest anvendte. Den første er Arabica, hvis navn betyder ”ægte kaffe”. Sorten stammer fra Etiopien og udgør ca. 75 % af verdens kaffeproduktion pga. dens gode smag. Den anden er sorten Robusta, som hovedsageligt dyrkes i Afrika og Indonesien. Det er en hårdfør sort, og bønnerne har en besk og kraftig smag, der udgør op mod 25 % af verdens kaffeproduktion.

Gør en forskel med friskristet kvalitetskaffe

Med Blind Coffees to go-koncept er du som fx butiksejer, restaurantejer eller caféejer ikke bare en udbyder af to go-kaffe. Du er med til at gøre en forskel for synshandicappede ved at bidrage til vores kartotek af tilfredse Blind Coffee-kunder og dermed skabe flere arbejdspladser for synshandicappede. Alt det er noget, du kan vise til dine kunder, og samtidig tilbyde dem en kaffe, hvor der hverken er en finger at sætte på smagen, kvaliteten eller bæredygtigheden bag. Derfor er der gode forudsætninger for, at kunderne vælger netop din Blind Coffee to go – hvilket kan bidrage til din totale omsætning og generelle trafik i forretningen.

Lyder vores to go-koncept interessant?

Hvis du er interesseret i at tilbyde Blind Coffee to go i din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe til os på tlf. +45 70 60 56 64, skrive til vores mail kontakt@blindcoffee.dk eller via vores kontaktformular nedenfor.