0
0
Subtotal: DKK
Ingen produkter i kurven

Velkommen til vores
Erhverv shop

Hos Blind Coffees erhverv shop, kan du finde udvalg af eksklusive kaffevarianter og luksus te, kaffemaskiner og kaffeløsninger til erhverv.

KAFFEAFTALE - UDEN BINDING

På udkig efter den perfekte kaffeløsning til jeres arbejdsplads? Blind Coffee tilbyder mere end blot enestående kaffe – vi tilbyder en chance for at gøre en forskel. Vælg os som jeres kaffeleverandør og oplev forskellen.

Hos Blind Coffee prioriterer vi kvalitet og pålidelighed. Vi forstår betydningen af en god kop kaffe for en produktiv arbejdsdag, og derfor forhandler vi kun kaffemaskiner fra de mest anerkendte brands. Disse maskiner er ikke blot pålidelige, men de sikrer også konstant en perfekt kop kaffe til jer og jeres team.

Vi ved, at hver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi fleksible løsninger, der passer til netop jeres behov. Vælg mellem at købe, leje, eller lease vores kaffemaskiner. Denne fleksibilitet gør det nemt for jer at finde en løsning, der matcher jeres budget og præferencer.

Afspil video

Vores udvalg

Hos Blind Coffee byder vi på et bredt udvalg af førsteklasses kaffevarianter, der tilfredsstiller enhver smag. Vores sortiment inkluderer en række nøje udvalgte kaffebønner og -blandinger, der spænder fra de klassiske, dybe og rige espressoer til bløde, aromatiske kaffeoplevelser. 

Espressomaskiner

Vores udvalg af espressokaffemaskiner.

Baristamaskiner

Vores udvalg af barista kaffemaskiner.

Kaffe til erhverv

Skal du vælge kaffe til erhverv? Se vores udvalg. 

kaffe Brygningsanlæg

Se udvalg af vores kaffe bryganlæg.

Vores populære produkter

Vores anbefalede kaffemaskiner

Hvad siger vores kunder?

Trustpilot 4,4/5 baseret flere anmeldelser.

Mads Fnug
8. januar 2024
Læs mere
God kaffe God mission
Jeg havde brug for noget lækkert nyristet kaffe, og så stødte jeg på Blind Coffee. Fik hvad jeg søgte, hurtig levering, god kaffe og fedt at støtte en så god mission 😀
Meri
29. dec. 2023
Læs mere
Bestemt ikke sidste gang jeg handler i…
Bestilte kaffe til firmaet. Samtlige kollegaer var tilfredse med smagen og aromaen af førerhunden. Kan anbefales til enhver der søger god og smagfuld kaffe. Ikke sidste gang vi handler hos Blind Coffee.
Martin Mørkenborg
13. nov. 2021
Læs mere
Deres kaffe og service er helt i top!
Fantastisk firma med fantastiske produkter. Og så er de sågar på deres helt egen mission, hvilket gør en forskel for folk med synshandicap. Göhkan kom desuden personligt forbi med bønner som jeg havde været så heldig at vinde i én af deres konkurrencer. Deres kaffe og service er helt i top!
Sivert Skartveit
10. mar. 2022
Læs mere
Helt fantastisk!!!
Måske den bedste kaffeoplevelse jeg har haft i mit liv, og jeg er riktig riktig glad for kaffe. Kaffe med god smag til en god pris, og det skal siges at direktøren ikke bare elsker kaffe, men han elsker sine kunder. Han er simpelthen bare en fantastisk person der er dedikeret og motiveret. Ønsker man god kaffe med god service så er blind coffee for dig!
Nikolaj Tjørved Haarh
12. mar. 2022
Læs mere
Fantastisk kaffe oplevelse!
Kaffen er i top kvalitet og det gør bare hver dag bedre, om det så er der hjemme eller på kontoret:) Servicen er også i særklasse og det er en fantastisk mission virksomhed står bag.
Victor Grandal
10. mar. 2022
Læs mere
Super lækker kaffe
Super lækker kaffe, og dejligt at støtte en god mission. God service og hurtig levering
Hani
25. nov. 2021
Læs mere
Fantastisk service
Fantastisk service uden problemer og… Fantastisk service uden problemer og fantastisk kaffe. Det gode formål er udelukkende en bonus!
Lone Wredstrøm
9. mar. 2022
Læs mere
Fin concept ide
Hurtig levering, skøn smagende Goalball bønner. Og fin ide bag forretningen.
Henrik
9. dec. 2021
Læs mere
God kaffe og meget hurtig levering.
Tak for god og smagsfuld kvalitetskaffe.
Tidligere
Næste

Hurtig levering

Altid friskristet

Gør en forskel

Altid friskristet

Hurtig levering

Gør en forskel