Kaffeløsning til erhverv

Kaffe som to-go koncept

Kontakt os, udfyld formularen

Her kan du skrive til os, hvis du har spørgsmål, ris eller ros eller har en forespørgsel. Vi bestræber os altid på at vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Blind Coffee to go til erhverv

Danskerne er vilde med to go-kaffe, og interessen er stødt stigende for hvert år – ligesom det er tilfældet med fokusset på bæredygtighed. Hos Blind Coffee har vi et to go-koncept som kaffeløsning til erhverv, hvor vi giver forskellige virksomheder, såsom restauranter, caféer og butikker, mulighed for at tilbyde deres kunder og forbipasserende en friskkværnet, bæredygtig kop kaffe med god samvittighed.

Tilbyd kaffe til dine kunder i en god sags tjeneste

I Danmark drikker vi mere end 5 mia. kopper kaffe om året og er sammen med Norge, Sverige, Island og Finland i top 5 over de mest kaffedrikkende nationer. Vi elsker nemlig kaffe og benytter hver en lejlighed til at brygge en god kop kvalitetskaffe, når chancen byder sig. Om det er på arbejdet, når man får gæster eller bare har brug for en pause.

 

Vi ønsker kaffe hvor som helst, og kaffe er ofte vores faste følgesvend. Derfor er interessen for to go-kaffe stødt stigende for hvert år, og flere og flere virksomheder er begyndt at tilbyde det i forskellige konstellationer. Med en kaffeløsning til erhverv kan i være med på denne bølge – og samtidig støtte Blind Coffees mission om at skabe en god arbejdsplads for synshandicappede.

Kundeudtalelser

Fantastisk kaffe oplelvelse
Fantastisk kaffe oplelvelseNikolaj Haarh
Læs mere
Fantastisk kaffe oplevelse! Kaffen er i top kvalitet og det gør bare hver dag bedre, om det så er der hjemme eller på kontoret:) Servicen er også i særklasse og det er en fantastisk mission virksomhed står bag.
Fin concept ide
Fin concept ideLone Wredstrøm
Læs mere
Hurtig levering, skøn smagende Goalball bønner. Og fin ide bag forretningen.
Deres kaffe og service er helt i top!
Deres kaffe og service er helt i top!Martin Mørkenborg
Læs mere
Deres kaffe og service er helt i top! Fantastisk firma med fantastiske produkter. Og så er de sågar på deres helt egen mission, hvilket gør en forskel for folk med synshandicap. Göhkan kom desuden personligt forbi med bønner som jeg havde været så heldig at vinde i én af deres konkurrencer. Deres kaffe og service er helt i top!
Helt fantastisk!!!
Helt fantastisk!!!Sivert Skartveit
Læs mere
Måske den bedste kaffeoplevelse jeg har haft i mit liv, og jeg er riktig riktig glad for kaffe. Kaffe med god smag til en god pris, og det skal siges at direktøren ikke bare elsker kaffe, men han elsker sine kunder. Han er simpelthen bare en fantastisk person der er dedikeret og motiveret. Ønsker man god kaffe med god service så er blind coffee for dig!
Tidligere
Næste

FRISKRISTET KAFFE

 

Hos Blind Coffee er du garanteret en god kaffe, som er dyrket på en bæredygtig måde med omtanke på miljøet og mennesker. Vores bønner er nøje udvalgt fra bjergtoppene i Syd- og Mellemamerika, som vi håndrister på vores mikroristeri på Sjælland. Vi rister de forskellige kaffebønner hver for sig ud fra ”Slow roast”-metoden i præcis det antal minutter og sekunder, de skal have, så aromaen fra hver type kaffebønne kommer bedst muligt frem.

ERHVERVSMASKINER

 

Bredt udvalg af kaffemaskiner hos Blind Coffee

Hos Blind Coffee tilbyder vi et bredt udvalg af kaffemaskiner af ypperste kvalitet. Vi er nemlig leveringsdygtige i alle typer af kaffeløsninger til danske virksomheder og institutioner af enhver størrelse og sammensætning. Alle vores kaffemaskiner til erhverv er gennemtestede, og de kommer fra anerkendte producenter.

Female hand holding a coffee to go on the street.

ALLROUND KVALITETSKONCEPT MED OPSÆTNING OG INSTALLERING

Hos Blind Coffee kan du med en kaffeløsning til erhverv blive en del af vores to go-koncept. Her kan du som ejer af fx en butik, en café eller en restaurant tilbyde dine kunder en kvalitetsrig og bæredygtig kop kaffe fra en Blind Coffee-kaffestand. Vi tilbyder også en kaffeløsning in-house i virksomheden. 

 

Dertil bidrager vi med alt, du som virksomhed skal bruge for at kunne tilbyde kaffe to go, såsom professionelle kaffemaskiner fra enten JURA eller De Jong Duke, skilte med Blind Coffee-logo samt flag og bannere, som skal bruges til at promovere standen.

 

Vi hos Blind Coffee sørger med andre ord for alt, du skal bruge – udover den kvalitetsrige friskristede kaffe, som er håndristet og lavet på nøje udvalgte bønner. Som en ekstra bonus tilbyder vi også at sætte kaffestanden op og sørger for installeringen af de gældende maskiner, så de er klar til brug til jeres kunder. Det eneste, du som udbyder af vores to go-kaffe skal sørge for, er at lange en masse friskristet kaffe over disken.

Se alle vores produkter

De mest anvendte kaffesorter

Der findes mere end 60 kaffesorter, hvor to af dem er mest anvendte. Den første er Arabica, hvis navn betyder ”ægte kaffe”. Sorten stammer fra Etiopien og udgør ca. 75 % af verdens kaffeproduktion pga. dens gode smag. Den anden er sorten Robusta, som hovedsageligt dyrkes i Afrika og Indonesien. Det er en hårdfør sort, og bønnerne har en besk og kraftig smag, der udgør op mod 25 % af verdens kaffeproduktion.

Gør en forskel med en kaffeløsning til erhverv

Med Blind Coffees to go-koncept er du som fx butiksejer, restaurantejer eller caféejer ikke bare en udbyder af to go-kaffe. Du er med til at gøre en forskel for synshandicappede ved at bidrage til vores kartotek af tilfredse Blind Coffee-kunder og dermed skabe flere arbejdspladser for synshandicappede. Alt det er noget, du kan vise til dine kunder, og samtidig tilbyde dem en kaffe, hvor der hverken er en finger at sætte på smagen, kvaliteten eller bæredygtigheden bag. Derfor er der gode forudsætninger for, at kunderne vælger netop din Blind Coffee to go når du har en kaffeløsning til erhverv hos os – hvilket kan bidrage til din totale omsætning og generelle trafik i forretningen.

Lyder vores to go-koncept interessant?

Vidste i, at jeres virksomhed faktisk støtter verdensmålene 810 og 15 når i er erhvervskunde hos os?