Om Blind Coffee

OM BLIND COFFEE

Blind Coffee har fokus på at skabe arbejdspladser til mennesker, som har et synshandicap. Den gode historie hos os, er – at vi skaber balance mellem høj kvalitetskaffe og socialøkonomisk bæredygtighed.

Vi vil gøre en forskel

Indehaveren af Blind Coffee er synshandicappet, og har skabt Blind Coffee for at gøre en forskel.

Hos Blind Coffee vil vi gerne sørge for, at mennesker med et synshandikap kan have et job og et ganske almindeligt socialt liv. At man på trods af sit handikap stadig kan gøre en forskel. Vi kæmper for, at personer med et synshandikap kan deltage og bidrage på linje med alle andre. At færre er ensomme, og at flere lever et aktivt og selvstændigt liv.

Vores kaffe vil blive repræsenteret af blinde og svagsynede, da vores mission er, at de skal ud og møde vores kunder og skabe en relation. Vi stræber efter at få så mange konsulenter med et synshandikap som muligt fordelt over hele landet. Dette vil illustrere, at blinde/svagsynede mennesker også kan være værdifulde medarbejdere, som sikrer kommerciel succes.

Bæredygtig kaffe

Hos Blind Coffee arbejder vi med fokus på bæredygtighed, der er til gavn for både mennesker og miljøet.

Vores kaffebønner, som vi håndrister til vores kunder i dag, er enten økologisk fremstillet eller også er de certificeringsmærket, som blandt andet er et bevis på, at der arbejdes for bedre levevilkår for kaffebønderne og at der bliver stillet høje krav til miljøet.

Vores risteri

Vi har etableret et samarbejde med et mikroristeri, der ligger i Bjæverskov på den gamle Nutanafabrik. Risteriet har mere end 10 års erfaring med at importere kaffe fra forskellige steder i verden og har siden da eksperimenteret med forskellige risteprofiler.

Vores bønner er nøje udvalgt fra bjergtoppene i Syd- og Mellemamerika, som vi håndrister.

Vi rister de forskellige kaffebønner hver for sig ud fra ”Slow roast” metoden, i præcis det antal minutter og sekunder, de skal, så aromaen fra hver type kaffebønne kommer bedst muligt frem.

Shopping Cart