Franke kaffemaskiner

Få den perfekte franke kaffemaskine og en skræddersyet kaffeløsning

Hos Blind Coffee er kunden i centrum. Vi mener at den rigtige kaffemaskine med de rette kaffebønner er essentiel for virksomheder, der vil have glade medarbejde og tilfredse kunder. 

 

Kaffemaskiner fra Franke sørger for alle jeres kaffebehov. De fuldautomatiske kaffemaskiner kommer med fuldintegrerede touchskærme, kaffekværne, EasyClean system og meget mere. 

Se alle vores espressomaskiner til erhverv

kaffemaskiner fra franke

Franke

franke a800

Franke a800 sort fuldautomatisk kaffemaskine

Den ultimative kaffemaskine

Den fantastiske Franke A800 fuldautomatiske kaffemaskine er skabt for at levere store mængder af lækre drikkevarer på ingen tid. Takket være det professionelle tre-kedel system kan den let tilberede flere drikke på én gang. Og med den nye, brugervenlige 10-tommer touchscreen på A800 kan du vælge din yndlingsdrik med lethed. Lad dine øjne forkæle sig med de flot præsenterede drikke i høj opløsning, og nyd den intuitive menu-navigation.

Kaffekulturen er en livsstil, og det har aldrig været nemmere at skabe din helt egen kaffedrik. Der er utallige måder at udforske kaffeuniverset på, og du vil altid opleve nye og spændende smagsoplevelser. Dette er præcis, hvorfor vi har skabt A800 – den er designet til at perfektionere enhver drik, du kan drømme om.

franke a600

franke a600 ms2 fuldautomatisk espressomaskine

Den alsidige kaffemaskine

Franke A600 er en fuldautomatisk maskine, hvilket betyder, at den står for at lave din cappuccino, latte, cortado og meget mere helt automatisk for dig. Tryk på den brugervenlige skærm, og få den kaffe som hjertet begærer.

 

De fleste på kontoret har ikke den typiske barista-træning. Måske har de endda ikke tid til at lave deres egne drikke eller stå i kø for at få en håndlavet espresso-drik.


Med A600 FM CM behøver de ikke det. De skal blot trykke på en knap, og vupti. Drikkene laves for dem øjeblikkeligt af denne smarte maskine.

franke a600

franke a600 ms2 fuldautomatisk espressomaskine

franke a300

Franke a300 fuldautomatisk espressomaskine til erhverv

Lille, kraftig og prisbelønnet

Manglen på plads skal aldrig stå i vejen for en skøn kop kaffe. Den prisvindende Franke A300 kaffemaskine er nøje udviklet til at passe ind i selv de mest begrænsede rum, samtidig med at den leverer kvalitet kop efter kop. 

Med sin brugervenlige 8-tommer touchscreen og trinvise anvisninger gør A300 det enkelt at brygge espresso og et utal af andre kaffedrikke på barista-niveau. Bare tilslut og nyd, det er så simpelt.

Det automatiske EasyClean-system gør rengøring og afkalkning hurtig og effektiv.

Franke A300 kommercielle kaffemaskine byder på et omfattende udvalg af kaffedrikke, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne kunder.

unikt og Lækkert skærmdesign

Den splinternye, farverige 10,4-tommer touchscreen udgør det smukt designede kontrolpanel på A800, og det er en sand fornøjelse at bruge. 

Det store display viser A800’s fulde potentiale, især når det drejer sig om brugervenlighed. 

 

For dine gæster: Utrolig enkelhed og selvbetjening giver dine gæster mulighed for at vælge fra en indbydende og overskuelig menu.

 

For dit personale: Utrolig effektivitet, nem og overskuelig. En simpel berøring på det ønskede produkt, derefter håndterer A800 resten. Dette reducerer arbejdsbyrden for dit personale og mindsker fejl,

 

For dig som forretningsejer:  Touchmenuen på skærmen kan nemt tilpasses efter dine personlige præferencer. Du kan selv vælge rækkefølgen og udvalget af produkter, tilføje billeder til at inspirere dine kunder. Stor diversitet af muligheder gør det let at tilpasse brugerfladen til forskellige anvendelsesområder eller sæsonbaserede tilbud.

 

Menuoversigten, der viser de tilgængelige drikkevarer, opfordrer også kunderne til at prøve noget nyt, tilfredsstille deres nysgerrighed og tørst.

Franke a800 skærm

Kontakt os for at høre mere om vores franke kaffemaskiner

Her kan du skrive til os, hvis du har spørgsmål, ris eller ros eller har en forespørgsel. Vi bestræber os altid på at vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Banebrydende kaffe teknologi

Stor kapacitet: Franke kaffemaskiner er udviklet med det formål at levere store mængder førsteklasses drikkevarer på en hurtig og effektiv måde. Uanset om du ønsker at brygge den perfekte espresso, skumme mælk, eller tilberede en varm te. 

 

Lækker skum: Med den indbyggede FoamMasterTM teknologi kan du nu lave ensartede kolde og varme skumtyper, selv på den mest grundlæggende model. 

 

Kompatibel med køleløsninger: Uanset om du allerede har en mælkekøler eller vælger Franke’s nye 12-liters køleenhed, så er A800 klar til at tilpasse sig. Uanset opsætningen leverer A800 enestående skumkvalitet.

 

Fleksibilitet Frankes kaffemaskiner tilbyder en bred vifte af muligheder for at skræddersy din egen konfiguration. Har du brug for en tredje kaffekværn til din særlige bønneblanding? Hvad med at tilføje en smagsstation eller en kopvarmer? 

 

Brugervenlig skærm: Den nye 10,4-tommer touchscreen på A800 inviterer dig til at vælge din ønskede drik med lethed. Nyd synet af de præsentationsvenlige drikkevarer i høj opløsning og forelsk dig i den intuitive menu-navigation.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag for at høre mere om vores kaffeløsning og hvordan vi kan skræddersy den jeres firma. Du kan kontakte os på telefon 70 60 56 64 eller ved at sende en mail på kontakt@blindcoffee.dk. I skal også være velkomne til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden, og vi vil kontakte jer hurtigst muligt. 

Kontakt os her

Vidste i, at jeres virksomhed faktisk støtter verdensmålene 810 og 15 når i er erhvervskunde hos os?