Få den perfekte Jura kaffemaskine og en skræddersyet kaffeløsning til jeres behov

Hos Blind Coffee er kunden i centrum. Vi mener at den rigtige kaffemaskine med de rette kaffebønner er essentiel for virksomheder, der vil have glade medarbejde og tilfredse kunder. 

Kaffemaskiner fra Jura sørger for alle jeres kaffebehov. De fuldautomatiske espressomaskiner kommer med lækre og fuldintegrerede touchskærme, kaffekværne, fuldautomatisk mælkerensesystem og meget mere. 

Kontakt os i dag og hør om vores kaffeløsninger til erhverv 

kaffemaskiner fra jura

Jura logo

Jura we8

jura we8 kaffemaskine

Alsidig og smart kaffemaskine

JURA WE8 er en fuldautomatisk espressomaskine designet specielt til mindre erhverv og kontorer såsom kontorer, receptioner, frisørsaloner, butikker og campingpladser. Den leverer kaffespecialiteter med eller uden frisk mælk ved brug af hele friske kaffebønner og kræver minimal håndtering og rengøring.

 

Denne maskine er udstyret med en professionel Aroma kværn, et TFT-farvedisplay med 16 forskellige produktvalg og mulighed for at vælge mellem 8 forskellige kaffestyrker til hver drik. Du kan endda brygge to kopper kaffe, espresso eller ristretto på én gang med denne maskine. Den “One Touch” funktion gør det let at lave alle dine foretrukne kaffespecialiteter med blot et tryk på en knap.

 

Med den innovative “Fine Foam G2” teknologi kan du også nyde cremet mælkeskum til dine drikke. Maskinen kan rumme 5-16 gram kaffe i bryggeenheden og har højdejusterbare kaffe- og mælkeudløb, så du kan tilpasse den til dine præcise behov. Den har en 500 grams bønnebeholder, en 3,0 liters vandtank og bruger Claris Pro SMART+ filter for optimal smag.

Jura x8

jura x8 kaffemaskine

professionel espressomaskine

JURA X8 (EA) er en imponerende fuldautomatisk espressomaskine, der giver dig adgang til en bred vifte af kaffespecialiteter, fra ristretto til latte macchiato, med blot ét enkelt tryk på en knap.

 

Denne maskine er udstyret med en professionel Aroma kværn, der sikrer en forbedret og mere aromatisk kaffeoplevelse. Med den bekvemme “One Touch” funktion kan du tilberede alle dine yndlingskaffespecialiteter med et enkelt tryk på en knap. Maskinen tilbyder hele 21 forskellige produktvalg, så du kan finde præcis den drik, der passer til din smag.

Jura x8

jura x8 kaffemaskine

Som skabt til erhverv

Denne professionelle espressomaskine er den ultimative løsning til kaffeentusiaster, der værdsætter hele kaffebønner og frisk mælk i deres drikke. Med en unik funktion, der kun tillader direkte vandtilslutning, er denne maskine både bekvem og effektiv.

 

Maskinen er udstyret med JURA Pocket Pilot 2.0 og JURA Payment Connect, hvilket giver en nem og fleksibel betalingsløsning. Dens selvjusterende kværne (A.G.A.©) sikrer, at kaffen altid kværnes til perfektion, uanset dine præferencer.

 

På den imponerende 4,3″ touchscreen-farvedisplay kan du vælge mellem 8 forskellige produkter, og maskinen har en imponerende kapacitet til at lave op til 200 kopper om dagen. Den er også udstyret med et fuldautomatisk mælkerensesystem, der gør vedligeholdelsen enkel og problemfri.

 

Du har fuld kontrol over din mælks temperatur, da den kan indstilles i 10 forskellige niveauer fra 1 til 10. Med 32 forskellige produktvalg, herunder en “One Touch” funktion, der tillader dig at tilberede alle kaffespecialiteter med blot ét tryk på farvedisplayet, er denne maskine en ægte fornøjelse for kaffeelskere og professionelle.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag for at høre mere om vores kaffeløsning og hvordan vi kan skræddersy den jeres firma. Du kan kontakte os på telefon 70 60 56 64 eller ved at sende en mail på kontakt@blindcoffee.dk. I skal også være velkomne til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden, og vi vil kontakte jer hurtigst muligt. 

Kontakt os her

Vidste i, at jeres virksomhed faktisk støtter verdensmålene 810 og 15 når i er erhvervskunde hos os?