Simonelli baristamaskiner

Få den perfekte simonelli baristamaskine og en skræddersyet kaffeløsning

Hos Blind Coffee er kunden i centrum. Vi mener at den rigtige barista kaffemaskine med de rette kaffebønner er essentiel for virksomheder, der vil have glade medarbejde og tilfredse kunder. 

 

Se med her, hvis du leder efter en kaffeløsning til erhverv

 

Baristamaskiner fra Simonelli sørger for alle jeres kaffebehov. De flotte barista kaffemaskiner kommer med Soft Infusion System (SIS), kaffekværne, forhøjede bryggergrupper og meget mere. 

 

Se alle vores barista kaffemaskiner til erhverv

baristamaskiner fra simonelli

Simonelli Aurelia 2gr DIG S

Simonelli Aurelia dig s

Den ultimative baristamaskine

Aurelia Wave Digit er en forbedret version af Aurelia II Digit og introducerer flere forbedringer og nye funktioner.

Med en højopløsning touchskærm som standard giver denne maskine baristaen enestående kontrol lige ved hånden.

Baristaerne har nu mulighed for nemt at programmere doseringer, kedeltryk, forinfusion og endda indstillinger for energibesparelse.

 

Dette gør Aurelia Wave Digit til en af vores mest fleksible og konsekvent pålidelige volumetriske barista kaffemaskiner, der imødekommer behovene for den moderne kaffebrygger med avanceret teknologi og brugervenlige funktioner.

Simonelli Aurelia 2gr VOL S

Simonelli Aurelia vol s

Barista kaffemaskinen fra himlen

Med en standard højopløsningsskærm giver denne maskine baristaen enestående kontrol over maskinen lige ved hånden.

 

Baristaerne kan nemt programmere doseringer, kedeltryk, forinfusion og endda indstillinger for energibesparelse.

 

Dette gør den til en af Simonellis mest fleksible og konsekvente volumetriske barista-kaffemaskiner. Med avancerede funktioner og brugervenlige indstillinger opretholder Aurelia Wave Digit Simonellis tradition for kvalitet og innovation i kaffebrygningsverdenen.

Simonelli Aurelia 2gr VOL S

Simonelli Aurelia vol s

Simonelli Appia Life 2gr VOL

Simonelli appia 2gr vol

Mindre, men kraftig

Appia Life bygger på succesen fra Appia og udvider grænserne for denne allerede velprøvede barista kaffemaskine.

 

Med høj produktivitet og ydeevne er den en pålidelig makker til enhver barista. Den moderne stil kombineret med dens pålidelighed gør den ideel til steder med medium til højt volumen og krævende fagfolk.

 

Appia Life leverer ikke kun pålidelig kaffe af høj kvalitet, men giver også baristaen det nødvendige værktøj til at levere en exceptionel kaffeoplevelse.

Denne maskine er det perfekte valg for dem, der søger en kombination af pålidelighed, ydeevne og moderne design.

unikt og Lækkert skærmdesign

Passer til virksomheder og erhverv der ønsker højkvalitetskaffe fra en pålidelig barista kaffemaskine.

 

Wave Vol:

Aurelia Wave Vol bygger videre på Aurelia II Vol og tilføjer en række forbedringer og nye funktioner. Med en højopløsnings skærm som standard giver denne maskine baristaen enestående kontrol lige ved hånden. Baristaerne kan nemt programmere doseringer, kedeltryk, forinfusion og endda indstillinger for energibesparelse. Dette gør det til en af vores mest fleksible og konsekvent pålidelige volumetriske bariste kaffemaskiner.

 

Wave Digit:

Aurelia Wave Digit bygger videre på Aurelia II Digit og tilføjer en række forbedringer og nye funktioner. Med en højopløsnings touchskærm som standard giver denne maskine baristaen enestående kontrol lige ved hånden. Baristaerne kan nemt programmere doseringer, kedeltryk, forinfusion og endda indstillinger for energibesparelse. Dette gør det til en af vores mest fleksible og konsekvent pålidelige volumetriske baristamaskiner.

Simonelli Appia 1gr vol s

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag for at høre mere om vores kaffeløsning og hvordan vi kan skræddersy den jeres firma. Du kan kontakte os på telefon 70 60 56 64 eller ved at sende en mail på kontakt@blindcoffee.dk. I skal også være velkomne til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden, og vi vil kontakte jer hurtigst muligt. 

Kontakt os her

Vidste i, at jeres virksomhed faktisk støtter verdensmålene 810 og 15 når i er erhvervskunde hos os?