Kaffeløsning til erhverv

Få et uforpligtende tilbud på en kaffeløsning i dag

Kontakt os i dag for et skræddersyet og uforpligtende tilbud til jeres erhverv. Vi bestræber os på at vende tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge Blind Coffee som jeres kaffeleverandør?

 • Vi forhandler kun kaffemaskiner fra anerkendte brands
 • Køb, lej eller lease – valget er jeres
 • Vi har erfarende teknikere i hele landet for maximal god service
 • Forhandler udelukkende fresh coffee beans, økologisk te og cremet kakao
 • 60% af synshandicappede står uden et arbejde. Vi uddanner blinde i at blive kaffespecialister, og ansætter dem efterfølgende
 • Vi er altid til at fange på:
  Telefon: +45 70 60 56 64

  Email: kontakt@blindcoffee.dk

find den perfekte kaffeløsning

Vi ved hvor vigtig den helt korrekte kaffeløsning er for seriøse virksomheder. At komme på kontoret en mandag morgen efter weekenden, træt, uden energi og i desperat trang efter koffein – her er kaffeoplevelsen på sit ypperste.
Derfor har vi valgt at komme med en total kaffeløsning til erhverv hvor kaffemaskine, kaffebønner, te, kakao, service og fantastisk kundeservice er tilgængelig, så i aldrig skal stå uden kaffe i koppen på en mandag morgen. 

Vi kan skræddersy en kaffeløsning lige præcis efter jeres behov, så i altid har glade og tilfredse medarbejdere.
 Så kan i læne jer tilbage og lade Blind Coffee tage sig af jeres kaffebehov med nøje udvalgt kaffebønner fra velrenommerede kaffenationer som Brasilien, Etiopien, Peru, El Salvador etc. 

Vores kaffe- og te produkter er altid valgt ud fra nøje overvejelser, hvor vi prioriterer klima, bøndernes levevilkår og socialt ansvar. 

 

Referencer

SOCIALT ANSVARLIG KAFFE OG TE

Vi bestræber os på at have det bedste udvalg af kaffe og te. Derfor har vi nøje udvalgt høj kvalitets og socialt ansvarlige kaffe- og te produkter. Hos Blind Coffee har kvalitet altid første prioritet og vi går ikke på kompromis med vores samarbejdspartnere, der altid lever op til højeste standard. 
Vi har lækre kaffebønner fra verdenskendte kaffenationer som Etiopien, Brasilien, Peru og Guatemala. Ved kun at indkøbe fra kooperativer der søger for bøndernes ordentlige levevilkår, skaffer vi luksuskaffe direkte til jeres virksomhed.

KUN DE BEDSTE EspressoMASKINER

Bredt udvalg af kaffemaskiner hos Blind Coffee

Hos Blind Coffee tilbyder vi et bredt udvalg af kaffemaskiner af ypperste kvalitet til erhverv. Vi er nemlig leveringsdygtige i alle typer af kaffeløsninger til danske virksomheder og institutioner af enhver størrelse og sammensætning. Alle vores kaffemaskiner til erhverv er gennemtestede, og de kommer fra anerkendte producenter såsom Cafina, Zia og Jura.

Se hele vores udvalg af kaffemaskiner til erhverv 

Friske kaffebær

vi udvælger kun den allerbedste kaffe og te

Hos Blind Coffee sætter vi kvalitet, bæredygtighed og socialt ansvar i føresædet. I samarbejde med kooperative der arbejder lokale bønder i bl.a. Peru, Brasilien, Mexico og Etiopien, skaber vi fantastiske friskristede kaffebønner direkte til jeres kaffekopper. Ved at samarbejde med kooperativer og lokale, certificerede og økologiske kaffebønder, sørger vi for at bidrage både til lokalsamfundet og et ordentligt klima. 

 

Vi har også et økologisk udvalg af håndplukkede te varianter – vælg imellem Grøn Sencha te, Frugt te og Earl Grey. Det er muligt at vælge i mellem 25 stk. tebreve, 250-500 grams poser i løsvægt.  

Find et udvalg af friskristede kaffebønner der oser af noter og aroma såsom chokolade, dadler, blodappelsin, nødder og meget mere. 

Vores bestseller kaffebønner er Førerhunden og Goalball som virkelig skaber nogle fyldige, aromatiske og afrundede kopper kaffe.

Vores mission

 

Blind Coffee er en virksomhed der tager socialt ansvar i alle aspekter.
Vi ønsker at tilbyde høj kvalitetskaffe samtidig med at vi gør en forskel for klima og synshandicappede. Vi fokuserer på at skabe arbejdspladser for personer med et synshandicap, så de har mulighed for at deltage og bidrage på linje med andre – så de kan leve et aktivt og selvstændigt liv. 

Igennem samarbejde med organisationer såsom Blindesamfunds Ungdom, vil vi være med til at inspirere og bidrage til livskvalitet og inklusion for synshandicappede. 
Alt dette vil vi opnå ved ikke at gå på kompromis med kaffekvaliteten – hvor vi stræber efter at levere Danmarks bedste kaffe og service.
Det er vores håb, at vi igennem vores virksomhed bidrager til FN’s Verdensmål, specifikt 8 og 10.
Vil i læse mere om os, så læs med her

se vores produkter i showroom

 

I forbindelse med at sprede vores budskab i hele landet, har vi gjort det nemmere for jer, at opleve vores produkter. Derfor har vi 3 showrooms, hvori det er muligt at opleve vores produkter i person. Vores 3 showrooms er lokaliseret i:

 • Gentofte
 • Roskilde
 • Mørkøv
Kontakt os for at gerne for at komme ind og se vores showrooms
 

De mest anvendte kaffesorter

Der findes mere end 60 kaffesorter, hvor to af dem er mest anvendte. Den første er Arabica, hvis navn betyder ”ægte kaffe”. Sorten stammer fra Etiopien og udgør ca. 75 % af verdens kaffeproduktion pga. dens gode smag. Den anden er sorten Robusta, som hovedsageligt dyrkes i Afrika og Indonesien. Det er en hårdfør sort, og bønnerne har en besk og kraftig smag, der udgør op mod 25 % af verdens kaffeproduktion.

Gør en forskel med en kaffeløsning til erhverv

En velsmagende kop kaffe kan være en vigtig del af arbejdsdagen for mange medarbejdere. Derfor er det vigtigt for virksomheder at have en pålidelig og effektiv kaffeløsning.
En god kaffeløsning kan have mange fordele for din virksomhed. For det første kan det øge medarbejdernes produktivitet og trivsel. Når medarbejderne har nem adgang til friskbrygget kaffe, kan det give dem et energiboost og hjælpe dem med at holde fokus i løbet af dagen. Derudover kan en god kop kaffe også være med til at skabe en hyggelig og social atmosfære på arbejdspladsen, hvor medarbejderne kan samles omkring kaffemaskinen og få en snak i pauserne.

Kontakt Blind Coffee i dag og få et uforpligtende tilbud

Lyder vores to kaffeløsning interessant?

Vidste i, at jeres virksomhed faktisk støtter verdensmålene 810 og 15 når i er erhvervskunde hos os?