Vandkøler

En vandkøler er en luksus som virksomheder og erhverv kan tilbyde både medarbejdere og kunder. Muligheden for at altid kunne få et glas forfriskende koldt glas vand, er noget der får humøret til at stige på alle kontorer.

Vidste du at...

Dit øje bombarderes. I løbet af dit liv behandler dine øjne 24 millioner billeder. Øjnene bidrager med 85% af din viden om verden, og du kan derfor især takke dine øjne for, at du overhovedet kan fungere og navigere i det miljø, der omgiver dig.

Oplev den ultimative fusion af elegance og funktionalitet med Air Consults Hi Class vandkølere. Vores topmodeller, såsom Hi Class top 20-ACWG og top 30-ACWG, er designet til at levere friskhed og hygiejne på enestående vis.

Modeller i rustfrit stål

Disse bordmodeller kombinerer rustfrit stål, sort plastik og glas for at skabe en stilfuld og moderne enhed, der passer ind i enhver professionel eller offentlig atmosfære. Med patenteret UV-teknologi ved vandaftapning minimeres bakterieoverførsel, hvilket sikrer, at vandet forbliver rent og sundt.

CO2 og vand med brus

Air Consults Hi Class vandkølere går ud over det sædvanlige ved at tilbyde CO2-tilslutning til vand med brus. Dette åbner op for muligheden for at nyde kulsyreholdigt vand, hvilket tilføjer en ekstra dimension til din drikkeoplevelse.

Vandkølere til alle formål

Uanset om det er på kontoret, i konferencerummet eller i receptionsområdet, er vores vandkølere designet med brugeren i tankerne. Den indbyggede timer og intuitive programmering gør dem nemme at håndtere, og den robuste konstruktion sikrer, at de kan imødekomme ethvert behov for køligt vand – både almindeligt og med brus.

Vælg Air Consults Hi Class vandkølere for en kombination af stil, teknologi og sundhed. Gør dit vandforbrug til en fornøjelse med vores innovative løsninger, der sætter standarden for moderne vandkøling.

Kaffemaskine og kaffeløsning?

Har du fundet en vandkøler du kan lide, og er på udkig efter en aftale? Så se også vores erhvervskaffemaskiner og kaffeløsninger til erhverv