Travel Mug Rustfrit Stål & Kork 0,35 L

291 DKK Inkl. moms

Bodum Travel mug er ideel til den daglige pendlertur, træningscentret, ferie eller bare til at gå tur med hunden. Bodum Travel Mug er designet til at følge med dig overalt, og sørger for, at din kaffe, te eller anden yndlingsdrik altid er inden for rækkevidde, selv, når du er langt væk hjemmefra. Dobbeltvægs designet holder varme og kolde drikke ved deres ideelle temperatur i timevis, så du kan nyde hver eneste tår.

 

Og bare rolig, ydersiden forbliver kølig, selv når indholdet er brandvarmt.

 

Kombinationen af stil, bekvemmelighed og bærbarhed gør dette til et af de bedste rejsekaffekrus til enhver tur. Ydermere, kan du nyde hver drik mere, når du ved, at du har udskiftet engangskrus med et langvarende, mere miljøvenligt alternativ. Stilfuldt, praktisk rejsekrus til varme og kolde drikke.

 

Kapacitet: 0,35 l. Lavet af rustfrit stål, plastik, gummi og silikone af høj kvalitet. Rens kruset af rustfrit stål efter hver anvendelse. Advarsel: Sørg for, at Bodum Travel Mug er i oprejst position, når den er fuld. Af sikkerhedsmæssige årsager er kruset ikke lækagesikkert, grundet muligt overtryk.

-
+

produktbeskrivelse

Lignende produkter