Jura afkalkningstabletter

JURA AFKALKNINGSTABLETTER, DÅSE MED 36 STK.

Kalk er den største fjende for enhver form for husholdningsmaskine, som bruger vand. JURA har fremstillet afkalkningstabletter for at forlænge levetiden på din fuldautomatiske kaffemaskine. Afkalkningstabletterne fjerner kalken uden at beskadige din kaffemaskine.

 

Regelmæssig afkalkning af din kaffemaskine sikrer, at din kaffemaskine bruger mindre energi, modvirker at kaffemaskinen går i stykker og giver dig kaffe med den helt rigtige smag. Kalk i kaffemaskinen kan nemlig bevirke at opvarmningsprocessen forsinkes og dermed bruges der mere energi end nødvendigt.

 

Derudover har for meget kalk også en negativ effekt på kaffens smag: det giver en ubehagelig eftersmag og forhindrer de gode kaffearomaer i at udvikle sig under brygningen, blandt andet på grund af den langsomme opvarmningsproces.

 

JURA har udviklet disse afkalkningstabletter, som forlænger levetiden på din kaffemaskine ved effektivt at fjerne kalk på en skånsom måde. Det betyder, at kaffemaskinen i lang tid kan brygge aromatisk og velsmagende kaffe.

 

HUSK

Ønsker du at afkalke din maskine, er det vigtigt at du indstiller din maskine under “hardness” i menuen til den hårdhed vandet har i netop dit område (kan oplyses af dit lokale vandværk), ellers risikerer du, at din maskine beder om afkalkning for sent i forhold til brug/hårdhed i vandet og din maskine vil derfor blivet til kalket.

produktbeskrivelse