JURA 3-FASE RENSETABLETTER

JURA rensetabletter arbejder effektivt i 3 faser. Det betyder, at de ikke blot rengør, men også plejer og beskytter. Med andre ord, her får du: 3 i 1 rensetabletter.

Ny teknologi, har gjort det muligt for JURA’s professionelle team, at udvikle disse rensetabletter, som virker i hele 3 faser:

  • 3 faser: rens, pleje og beskyttelse
  • Optimal hygiejne takket være rensefasen, fase 1. En særlig formular løsner effektivt kaffefedt og partikler i bryggeenheden. Vand opvarmet til 80 grader rengør og renser grundigt komponenterne udvendigt og indvendigt
  • Optimal pleje takket være plejefasen, fase 2. Særlige aktive ingredienser former en beskyttende barriere på komponenternes overflade. Hermed sikres en langtidsvirkende beskyttelse mod kafferester og kaffefedt.
  • Optimal beskyttelse til kaffemaskinen takket være den nye 3. fase, hvor opbygningen af kalkaflejringer forebygges med brug af kompleksdannere, som mindsker vandets hårdhed ved at fjerne kalcium og magnesium
  • Resultatet er en hygiejnisk og ren fuldautomatisk kaffemaskine, som sikrer dig den bedste kop kaffe i lang tid

Med brugen af disse rensetabletter er du sikret den bedst mulige hygiejne. Herudover giver du din kaffemaskine de mest optimale forhold, når vi taler om rengøring, hygiejne og pleje, hvilket i sidste ende betyder velsmagende kaffe og en længere levetid for din kaffemaskine.

produktbeskrivelse