0
0
Subtotal: DKK
Ingen produkter i kurven

BETAL MED 

Førerhunden mellemristet 7 kilo

1.436 DKK Inkl. moms or Original price was: 1.436 DKK.Current price is: 1.292 DKK. Inkl. moms / måned

Brasiliens kaffeproduktion tegner sig for omkring en tredjedel af den samlede verdensproduktion og har i mere end 150 år været verdens største producent. Her dyrkes både Arabica og Robusta, den sidstnævnte kendt som Conillon, men det er Arabica, der klart dominerer med en stigende andel på omkring 80%.

-
+

Begrebet “Cerrado” henviser til den region, hvorfra denne kaffe stammer. Cerrado Mineiro-regionen er kendt for at levere kaffebønner af høj kvalitet og kendetegnes af veldefinerede årstider, herunder en varm og våd sommer og en behagelig, tør vinter. Brasilianske kaffebønner klassificeres efter en særlig skala, hvor “NY 2” repræsenterer “New York 2” og angiver det maksimalt tilladte antal defekter ifølge New York-børsens defektmålingsmetode, hvilket svarer til den højeste kvalitetsklasse. “Screen 17/18” beskriver bønnernes størrelse og er den største blandt de brasilianske kvalitetsklasser. “Strictly soft, fine cup” beskriver kopprofilen og kræver en glat, ensartet og ren smag.

I Brasilien anvendes den mest almindelige forarbejdningsmetode for omkring 90% af de dyrkede Arabica-kaffebønner, kaldet “natural” forarbejdning. Her rengøres hele kaffebærret først, efterfulgt af tørring i solen i tynde lag på store betonflader eller i større tørremaskiner.

Denne kaffe er en mellemristet skat, der leverer en behagelig, rund og velafbalanceret kop kaffe med en afstemt syrlighed. Smagen byder på noter af chokolade, nødder og en let antydning af citrus.

 

 

Produkttabel

Vægt 7 x 1 Kilo
Formalingsgrad Kan fås som hele kaffebønner, formalet eller stemplet
Land Brasilien
Region Cerrado Mineiro
Type 100% arabica
Smag Sød og cremet
Noter Chokolade, nødder og citrus
Ristningsgrad Mellemristet
Dyrkningshøjde 800-1300 meter
Vægt N/A
Kaffevarianter

, ,

Hvad siger vores kunder?

Trustpilot 4,4/5 baseret flere anmeldelser.

Mads Fnug
8. januar 2024
Læs mere
God kaffe God mission
Jeg havde brug for noget lækkert nyristet kaffe, og så stødte jeg på Blind Coffee. Fik hvad jeg søgte, hurtig levering, god kaffe og fedt at støtte en så god mission :D
Meri
29. dec. 2023
Læs mere
Bestemt ikke sidste gang jeg handler i…
Bestilte kaffe til firmaet. Samtlige kollegaer var tilfredse med smagen og aromaen af førerhunden. Kan anbefales til enhver der søger god og smagfuld kaffe. Ikke sidste gang vi handler hos Blind Coffee.
Martin Mørkenborg
13. nov. 2021
Læs mere
Deres kaffe og service er helt i top!
Fantastisk firma med fantastiske produkter. Og så er de sågar på deres helt egen mission, hvilket gør en forskel for folk med synshandicap. Göhkan kom desuden personligt forbi med bønner som jeg havde været så heldig at vinde i én af deres konkurrencer. Deres kaffe og service er helt i top!
Sivert Skartveit
10. mar. 2022
Læs mere
Helt fantastisk!!!
Måske den bedste kaffeoplevelse jeg har haft i mit liv, og jeg er riktig riktig glad for kaffe. Kaffe med god smag til en god pris, og det skal siges at direktøren ikke bare elsker kaffe, men han elsker sine kunder. Han er simpelthen bare en fantastisk person der er dedikeret og motiveret. Ønsker man god kaffe med god service så er blind coffee for dig!
Nikolaj Tjørved Haarh
12. mar. 2022
Læs mere
Fantastisk kaffe oplevelse!
Kaffen er i top kvalitet og det gør bare hver dag bedre, om det så er der hjemme eller på kontoret:) Servicen er også i særklasse og det er en fantastisk mission virksomhed står bag.
Victor Grandal
10. mar. 2022
Læs mere
Super lækker kaffe
Super lækker kaffe, og dejligt at støtte en god mission. God service og hurtig levering
Hani
25. nov. 2021
Læs mere
Fantastisk service
Fantastisk service uden problemer og… Fantastisk service uden problemer og fantastisk kaffe. Det gode formål er udelukkende en bonus!
Lone Wredstrøm
9. mar. 2022
Læs mere
Fin concept ide
Hurtig levering, skøn smagende Goalball bønner. Og fin ide bag forretningen.
Henrik
9. dec. 2021
Læs mere
God kaffe og meget hurtig levering.
Tak for god og smagsfuld kvalitetskaffe.
Tidligere
Næste

Lignende produkter