Hvor kommer kaffen fra?
Tanzania dyrkes og høstes i Mbeya-regionen i den sydvestlige del af Tanzania. blev oprindeligt grundlagt som en guldmineby i 1920’erne. Efter opførelsen af Tazara-jernbanen i 1970’erne tiltrak den mange landmænd og små iværksættere. I dag er byen primært kendt for sin omfattende landbrugsproduktion indenfor kaffe. Kaffe fra Tanzania er fyldt med høj kvalitet, smag og historie. Tanzania er kendt for sin fantastiske natur og enorme kulturarv, og producerer nogle af verdens mest eftertragtede kaffebønner. Tanzania lysristet er kendt for sin saftige og lyse smag, subtile aromaer af jasmin og andre florale hints. Hvis du smager godt efter, vil du tyde på noter af honning, karamel og sukkerrør.
Hvordan ristes kaffen?
Tanzania er en lysristet kaffevariant, som friskristes i en temperatur på 180-215 °C grader i 8-9 minutter, i den korte ende. Kaffens syre bevares, hvilket resulterer i en frisk, blid og delikat smag. Noter af honning, karamel og sukkerrør kan fremstå og skabe en behagelig sød balance.
Dyrkningshøjde: 1200-1800 moh
Forarbejdning: Vasket
Produkttabel
Vægt | 250-500-1000 Gram |
Formalingsgrad | Kan fås som hele kaffebønner, formalet eller stemplet |
Land | Tanzania |
Region | Mbeya |
Type | 100% Arabica |
Smag | Saftig og lys, Subtile aromaer af jasmin eller andre florale hints. |
Noter | Noter af honning, karamel, eller sukkerrør, der tilføjer en behagelig sød balance. |
Ristningsgrad | Lysristet |
Dyrkningshøjde | 1200-1800 meter |