Hvor kommer kaffen fra?
Espresso Mountain høstes og dyrkes af Veloso-familien fra Cerrado Mineiro regionen i den østlige del af Brasilien. Veloso-familien er en brasiliansk familiefirma, der siden 1994 har eksporteret deres kaffebønner til udlandet, med formål om at levere kaffe, der ikke kun tager smagsløgene til nye højder, men også sikrer at deres kaffe produceres med respekt for naturen og lighed på arbejdspladsen. Kaffe fra Veloso-familien er karakteriseret ved dens velbalanceret smag, sødme, noter af chokolade, karamel, hasselnød og en strejf af citrus.
Hvordan er kaffen ristet?
Espresso Mountain er en mørkristet kaffe, der friskristes i en temperatur på ca. 180-215 °C grader. Vi bevarer kaffens smagsnuancer ved at vi langsomt og nænsomt rister den, indtil farven bliver mørkere. Kaffen kendetegnes ved dens mere velbalanceret smag, hvor den fyldige og cremet smag fremhæves. Hvis du smager godt efter, kan du antyde noter af chokolade, karamel, hasselnød og en mild smag af citrus.
Produkttabel
Vægt | 250-500-1000 Gram |
Formalingsgrad | Kan fås som hele kaffebønner, formalet eller stemplet |
Land | Honduras |
Region | Copán |
Type | 100% arabica |
Smag | Rund og let frugtig |
Noter | Ristede nødder, hindbær, citron og flora |
Ristningsgrad | Mørkristet |
Dyrkningshøjde | 1100-1700 |