Kenya-kaffe har en særlig plads i vores hjerter, og det er en kaffe, der konsekvent demonstrerer, hvor kompleks, saftig og sød en kaffeoplevelse kan være, når bønnerne ristes omhyggeligt og til den lettere side. Det er netop denne delikate ristningsmetode, der fremhæver de unikke kvaliteter, der kendetegner Kenyas kaffe, det mikroklima, hvor den dyrkes, og den omhyggelige forarbejdning, der går ind i skabelsen af en exceptionel kop kaffe. Med Kenyansk kaffe kan du altid forvente en lys og frugtagtig kaffe med rig kompleksitet og en forfriskende, læskende syrlighed. Kaffen har en blid og ren krop og byder på markante noter af mørke bær.
Produkttabel
Vægt | 500-1000 Gram |
Formalingsgrad | Kan fås som hele kaffebønner, formalet eller stemplet |
Land | Kenya |
Region | Embu |
Type | 100% arabica |
Smag | Saftig, lys og frugtig |
Noter | Honningmelon og grapefrugt |
Ristningsgrad | Lysristet |
Dyrkningshøjde | 1800 |