Goalball espresso 7 kilo

1.436 DKK Inkl. moms or Original price was: 1.436 DKK.Current price is: 1.292 DKK. Inkl. moms / måned

Honduras, i dag det ubestridt største kaffeproducerende land i Mellemamerika, har dybe rødder i kaffedyrkning, der strækker sig tilbage til det 19. århundrede. Honduras’ kaffelandskab er som en levende symfoni af smag, hvor kompleksitet, frugtighed og saftighed er de fremherskende toner, der danner den ideelle harmoni for espresso.

-
+

produktbeskrivelse

Midt i hjertet af den maleriske Copán-region finder du vores nøje udvalgte espresso-kaffe. Denne betagende region, der strækker sig fra ca. 900 til 1900 meters højde over havets overflade, skaber det perfekte vækstmiljø for kaffebuske.

Kooperativet bag denne eksklusive espresso har sit hjem i Corquin, en charmerende by i Copán-regionen. Tæt på Celaque National Park, som huser det majestætiske Cerro Las Minas, det højeste bjerg i Honduras, er dette kooperativ en forenet front med over 400 dedikerede medlemmer. Siden 2011 har de arbejdet i samarbejde og produceret, forarbejdet og eksporteret kaffe i en økologisk ånd. Ud over deres kaffeproduktion er de også hjælpende hænder i det lokale samfund, der leverer sundhedsfaciliteter, vandfiltre, brændeovne og forbedrede sanitære forhold til de omkringliggende gårde.

Kaffen høstes med omhu i perioden fra november til april og gennemgår omhyggelig vådforarbejdning, efterfulgt af en soltørringsproces.

Vores Goalball espresso fra Copán-regionen i Honduras er mere end bare kaffe; det er en smagsoplevelse for den sande espresso-entusiast. Den præsenterer sig som en rund, mellemristet mesterværk, der leverer noter af nødder, karamel og en skøn frugtsyre i hver kop.

 

Produkttabel

Vægt 7 x 1 Kilo
Formalingsgrad Kan fås som hele kaffebønner, formalet eller stemplet
Land Honduras
Region Copán
Type 100% arabica
Smag Rund og let frugtig
Noter Ristede nødder, hindbær, citron og flora
Ristningsgrad Mørkristet
Dyrkningshøjde 1100-1700 meter

Lignende produkter