Kaffeløsning til dit firma

Kaffe er en uundværlig del af mange virksomheders hverdag

Kontakt os, udfyld formularen

Her kan du skrive til os, hvis du har spørgsmål, ris eller ros eller har en forespørgsel. Vi bestræber os altid på at vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Tag socialt ansvar med vores kaffeløsning

En pålidelig og velsmagende kilde til kaffe er afgørende for mange firmaer. Kaffe er ikke kun med til at øge medarbejderes energi og fokus, men det kan også bidrage til en hyggelig og samværspræget atmosfære på arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt at have en pålidelig og velsmagende kaffeløsning til sit firma.

 

Med en løsning fra Blind Coffee er i, ud over at få lækker kaffe, med til at tage et socialt ansvar. Blind Coffee er nemlig stiftet med det formål at skabe arbejdspladser og et ganske almindeligt socialt liv for blinde og synshandicappede. De har også behov for et socialt liv og et meningsfyldt arbejde som alle andre – og det får de hos Blind Coffee.

Kundeudtalelser

Fantastisk kaffe oplelvelse
Fantastisk kaffe oplelvelseNikolaj Haarh
Læs mere
Fantastisk kaffe oplevelse! Kaffen er i top kvalitet og det gør bare hver dag bedre, om det så er der hjemme eller på kontoret:) Servicen er også i særklasse og det er en fantastisk mission virksomhed står bag.
Fin concept ide
Fin concept ideLone Wredstrøm
Læs mere
Hurtig levering, skøn smagende Goalball bønner. Og fin ide bag forretningen.
Deres kaffe og service er helt i top!
Deres kaffe og service er helt i top!Martin Mørkenborg
Læs mere
Deres kaffe og service er helt i top! Fantastisk firma med fantastiske produkter. Og så er de sågar på deres helt egen mission, hvilket gør en forskel for folk med synshandicap. Göhkan kom desuden personligt forbi med bønner som jeg havde været så heldig at vinde i én af deres konkurrencer. Deres kaffe og service er helt i top!
Helt fantastisk!!!
Helt fantastisk!!!Sivert Skartveit
Læs mere
Måske den bedste kaffeoplevelse jeg har haft i mit liv, og jeg er riktig riktig glad for kaffe. Kaffe med god smag til en god pris, og det skal siges at direktøren ikke bare elsker kaffe, men han elsker sine kunder. Han er simpelthen bare en fantastisk person der er dedikeret og motiveret. Ønsker man god kaffe med god service så er blind coffee for dig!
Tidligere
Næste

FRISKRISTET KAFFE

 

Hos Blind Coffee er du garanteret en god kaffe, som er dyrket på en bæredygtig måde med omtanke på miljøet og mennesker. Vores bønner er nøje udvalgt fra bjergtoppene i Syd- og Mellemamerika, som vi håndrister på vores mikroristeri på Sjælland. Vi rister de forskellige kaffebønner hver for sig ud fra ”Slow roast”-metoden i præcis det antal minutter og sekunder, de skal have, så aromaen fra hver type kaffebønne kommer bedst muligt frem.

ERHVERVSMASKINER

 

Bredt udvalg af kaffemaskiner hos Blind Coffee

Hos Blind Coffee tilbyder vi et bredt udvalg af kaffemaskiner af ypperste kvalitet. Vi er nemlig leveringsdygtige i alle typer af kaffeløsninger til danske virksomheder og institutioner af enhver størrelse og sammensætning. Alle vores kaffemaskiner til erhverv er gennemtestede, og de kommer fra anerkendte producenter.

Female hand holding a coffee to go on the street.

Få en allround firmaløsning

Med vores kaffeløsning til firmaer tager vi os af alt det praktiske arbejde – det eneste vi kræver af jer er, at i skal vælge, hvilken kaffe i ønsker. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige smage, så i kan få netop den kaffe, der passer bedst til jeres smag og præferencer. 

Vi kommer desuden ud og opsætter og installerer kaffemaskinerne, og i får naturligvis en fuld serviceaftale på maskinerne. Hvis der skulle ske noget med maskinerne, kommer vores tekniker ud inden for 12 timer.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag for at høre mere om vores kaffeløsning og hvordan vi kan skræddersy den jeres firma. Du kan kontakte os på telefon 70 60 56 64 eller ved at sende en mail på kontakt@blindcoffee.dk. I skal også være velkomne til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden, og vi vil kontakte jer hurtigst muligt. 

Se alle vores produkter

De mest anvendte kaffesorter

Der findes mere end 60 kaffesorter, hvor to af dem er mest anvendte. Den første er Arabica, hvis navn betyder ”ægte kaffe”. Sorten stammer fra Etiopien og udgør ca. 75 % af verdens kaffeproduktion pga. dens gode smag. Den anden er sorten Robusta, som hovedsageligt dyrkes i Afrika og Indonesien. Det er en hårdfør sort, og bønnerne har en besk og kraftig smag, der udgør op mod 25 % af verdens kaffeproduktion.

Kontakt os her

Vidste i, at jeres virksomhed faktisk støtter verdensmålene 810 og 15 når i er erhvervskunde hos os?