Kaffeløsning til virksomheder

Kaffe er en uundværlig del af mange virksomheders hverdag

Kontakt os, udfyld formularen

Her kan du skrive til os, hvis du har spørgsmål, ris eller ros eller har en forespørgsel. Vi bestræber os altid på at vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Få en kaffeløsning med socialt ansvar

Kaffe er en uundværlig del af mange virksomheders hverdag. Det giver ikke kun medarbejderne et boost af energi og fokus, men kan også skabe en social sammenhæng og en følelse af samhørighed på arbejdspladsen. Og det er lige præcis her, det sociale ansvar kommer ind.

 

Blind Coffee er stiftet med det formål at skabe en normal hverdag med et job og et ganske almindeligt socialt liv for blinde og synshandicappede. De har også behov for et socialt liv og at have en følelse af samhørighed – og det får de hos Blind Coffee. De får ikke kun det sociale med hinanden, men også med kunder, fordi de skal ud og møde vores kunder og skabe en relation.

Kundeudtalelser

Fantastisk kaffe oplelvelse
Fantastisk kaffe oplelvelseNikolaj Haarh
Læs mere
Fantastisk kaffe oplevelse! Kaffen er i top kvalitet og det gør bare hver dag bedre, om det så er der hjemme eller på kontoret:) Servicen er også i særklasse og det er en fantastisk mission virksomhed står bag.
Fin concept ide
Fin concept ideLone Wredstrøm
Læs mere
Hurtig levering, skøn smagende Goalball bønner. Og fin ide bag forretningen.
Deres kaffe og service er helt i top!
Deres kaffe og service er helt i top!Martin Mørkenborg
Læs mere
Deres kaffe og service er helt i top! Fantastisk firma med fantastiske produkter. Og så er de sågar på deres helt egen mission, hvilket gør en forskel for folk med synshandicap. Göhkan kom desuden personligt forbi med bønner som jeg havde været så heldig at vinde i én af deres konkurrencer. Deres kaffe og service er helt i top!
Helt fantastisk!!!
Helt fantastisk!!!Sivert Skartveit
Læs mere
Måske den bedste kaffeoplevelse jeg har haft i mit liv, og jeg er riktig riktig glad for kaffe. Kaffe med god smag til en god pris, og det skal siges at direktøren ikke bare elsker kaffe, men han elsker sine kunder. Han er simpelthen bare en fantastisk person der er dedikeret og motiveret. Ønsker man god kaffe med god service så er blind coffee for dig!
Tidligere
Næste

FRISKRISTET KAFFE

 

Hos Blind Coffee er du garanteret en god kaffe, som er dyrket på en bæredygtig måde med omtanke på miljøet og mennesker. Vores bønner er nøje udvalgt fra bjergtoppene i Syd- og Mellemamerika, som vi håndrister på vores mikroristeri på Sjælland. Vi rister de forskellige kaffebønner hver for sig ud fra ”Slow roast”-metoden i præcis det antal minutter og sekunder, de skal have, så aromaen fra hver type kaffebønne kommer bedst muligt frem.

ERHVERVSMASKINER

 

Bredt udvalg af kaffemaskiner hos Blind Coffee

Hos Blind Coffee tilbyder vi et bredt udvalg af kaffemaskiner af ypperste kvalitet. Vi er nemlig leveringsdygtige i alle typer af kaffeløsninger til danske virksomheder og institutioner af enhver størrelse og sammensætning. Alle vores kaffemaskiner til erhverv er gennemtestede, og de kommer fra anerkendte producenter.

Female hand holding a coffee to go on the street.

Få en allround kvalitetsløsning

Vores kaffeløsning kan skræddersys til netop jeres virksomheds behov. Vi tilbyder et bredt udvalg af kaffetyper og maskiner. I får netop netop den kaffe, der passer bedst til jeres smag og præferencer, og i går den maskine, der passer bedst til jeres ønsker og behov. 

Vi tilbyder selvfølgelig at opsætte og installere kaffemaskinen, og i har desuden fuld service på den. Vores tekniker rykker ud inden for 12 timer. På den måde kan vi garantere en pålidelig og velsmagende kilde til kaffe på kontoret hver dag – samtidig med at i støtter et vigtigt socialt ansvar.

Kontakt os nu

Vil i have en meningsfuld kaffeløsning til jeres virksomhed? Med Blind Coffee er i med til at sætte fokus på, at synshandicappede mennesker også kan være værdifulde medarbejdere, som sikrer kommerciel succes. Ring til os på telefon 70 60 56 64 eller send en mail på kontakt@blindcoffee.dk. I skal også være velkomne til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden, og vi vil kontakte jer hurtigst muligt.  

Se alle vores produkter

De mest anvendte kaffesorter

Der findes mere end 60 kaffesorter, hvor to af dem er mest anvendte. Den første er Arabica, hvis navn betyder ”ægte kaffe”. Sorten stammer fra Etiopien og udgør ca. 75 % af verdens kaffeproduktion pga. dens gode smag. Den anden er sorten Robusta, som hovedsageligt dyrkes i Afrika og Indonesien. Det er en hårdfør sort, og bønnerne har en besk og kraftig smag, der udgør op mod 25 % af verdens kaffeproduktion.

Kontakt os nu

Vidste i, at jeres virksomhed faktisk støtter verdensmålene 810 og 15 når i er erhvervskunde hos os?